GLASWANDEN VOOR KANTOOR

Een kantoorruimte kan behoorlijk druk zijn als er een aantal mensen aanwezig zijn. Gesprekken en overige geluiden zorgen voor afleiding en er is geen privacy. Kies daarom voor glazen kantoorwanden. Een systeem-kantoorwand van glas is vaak eenvoudig te plaatsen in nagenoeg elke open ruimte. Direct een offerte of meer weten? Telefoon: 038-2022741, E-mail: info@systeemplafond24.com

GLAZEN KANTOORWAND; BEHOUD VAN OPENHEID

Glazen kantoorwanden passen binnen de huidige interieurtrend (2024) die we al een tijdje zien bij kantoorinrichtingen; de Scandinavische stijl met oog voor strakke lijnen. Daarnaast vormt de plaatsing van glazen wanden de basis voor de open bedrijfscultuur en transparantie die veel bedrijven willen. Glazen kantoorwanden zorgen voor meer rust en privacy.

VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN

Met glazen kantoor-binnenwanden zijn er diverse mogelijkheden. Er worden afgesloten ruimtes mee gemaakt, maar een enkele glaswand op kantoor om een ruimte deels te scheiden is ook mogelijk. Ook wordt vaak gekozen voor een glazen wand ter vervanging van een voorheen gesloten wanddeel. 

Met betrekking tot het glas zijn er verschillende mogelijkheden. Naast volledig transparant glas, dat eventueel bestickerd kan worden, is ook mat glas of getint glas mogelijk. En voor meer privacy en optimale geluiddemping kunnen we speciale folies aanbrengen.

VEILIGHEID GLASWANDEN

Glazen kantoorwanden kunnen wel tegen een stootje, en zullen niet zomaar scheuren of barsten. Glazen wanden bestaan vaak uit volglas of gelaagd glas. Gelaagd glas heeft als eigenschap dat het meer geluiddempend is. Daarnaast kan ook gekozen worden voor speciaal brandwerend glas

VOORDELEN GLAZEN WANDEN

We benoemden al dat met de plaatsing van glazen kantoorwanden de openheid en ruimtelijkheid van een kantoorruimte behouden blijft. En ook dat ze zorgen voor meer rust en privacy. Maar er zijn nog meer voordelen te benoemen:  

De wanden zijn eenvoudig te monteren, maar ook weer te demonteren.

  De mogelijkheid om te combineren met andere systeemwanden, bijvoorbeeld in combinatie met metal stud wanden

  Glazen kantoorwanden zijn over het algemeen naar eigen wens samen te stellen

  Glazen wanden zijn eenvoudig schoon te maken

VAKKUNDIGE SYSTEEMWANDEN-PLAATSING BIJ U OP KANTOOR

Glazen kantoorwanden zijn in de meeste gevallen systeemwanden. En het voordeel van glazen systeemwanden is dat ze relatief eenvoudig en snel te monteren zijn. De monteurs van Systeemplafond24.com zorgen altijd voor een vakkundige plaatsing en nette afwerking. We gebruiken zoveel mogelijk duurzame materialen en zijn onder andere ook FSC®-gecertificeerd.

Totaalplafond denkt met u mee

Wij denken in mogelijkheden…Altijd. Geen klus is te gek voor onze gedreven vakmensen. En we houden wel van een beetje uitdaging. Interesse in glazen wanden bij u op kantoor? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

OFFERTE AANVRAGEN

Ontvang binnen 24 uur een offerte.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 2 MB.