GLAZEN SYSTEEMWANDEN

Glazen systeemwanden zijn praktisch en geven allure aan uw ruimte. Systeemplafond24.com levert en plaatst volglaswanden; compleet glazen wanden, waarbij de profielen tussen de glazen panelen nauwelijks zichtbaar zijn.

DE KEUZE VOOR EEN SYSTEEMWAND VAN GLAS

Een glazen systeemwand past in elke bedrijfsruimte, en wordt gebruikt om aparte ruimtes te creëren, zoals spreekkamers, vergaderruimtes of kantoren. Ook kan een wand van glas als afscheidingswand geplaatst worden. De ruimte blijft mooi open en er wordt optimaal gebruik gemaakt van daglicht. Bovendien draagt het bij aan een open bedrijfscultuur.

VEILIGHEIDSGLAS

Voor deze wanden gebruiken we gelaagd glas, dat geschikt is voor commercieel gebruik. Omdat gelaagd glas is opgebouwd uit meerdere lagen glas, is het ontzettend sterk en kan het goed tegen een stootje.

GELUIDSISOLATIE

Glazen systeemwanden isoleren geluid. Gesprekken die achter de glazen wand plaatsvinden zijn niet hoorbaar. En als het nodig is, kunnen wij ook speciaal akoestisch glas plaatsen.

Over akoestiek gesproken, we willen u graag wijzen op de mogelijkheden van een akoestisch plafondeiland.

OPBOUW GLAZEN SYSTEEMWANDEN

Wij bouwen de glazen systeemwanden op met behulp van smalle aluminium basisprofielen. Dit zijn grond- en gevelprofielen, en plafondprofielen waar tussen we het glas plaatsen. De profielen zijn verkrijgbaar in elke gewenste kleur.

Het glas is altijd volledig transparant, maar u kunt het ook laten beplakken om de doorkijk te beperken. De wanden worden vaak voorzien van een bijpassende deur (diverse mogelijkheden). Daarnaast kunt u de glazen systeemwanden ook goed combineren met bijvoorbeeld een metal stud wand.

VOORDELEN GLAZEN SYSTEEMWAND

Geluidsisolerend            Geven allure aan de ruimte           Creëer lichte ruimtes            Goed te combineren met andere wanden          

EERLIJK ADVIES & VAKKUNDIGE MONTAGE

Wij bezoeken eerst uw locatie, geven advies en tekenen de glaswanden in. Na akkoord plannen wij de plaatsing van de wanden in. Een team van professionele monteurs zorgt ervoor dat uw glazen systeemwand perfect gemonteerd wordt.

Meer weten? Neem gerust contact met ons op.

Systeemplafond24.com denkt met u mee

Wij denken in mogelijkheden…Altijd. Geen klus is te gek voor onze gedreven vakmensen. En we houden wel van een beetje uitdaging. Interesse in een nieuw plafond of nieuwe wand? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

OFFERTE AANVRAGEN

Ontvang binnen 24 uur een offerte.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 2 MB.