DERAKO EN
HUNTER DOUGLAS

Derako en Hunter Douglas plafonds zijn milieuvriendelijk en duurzaam. Derako – met massief houten lamellen – voorziet uw ruimte van sfeer en warmte. Hunter Douglas ontwerpt en produceert hoogwaardige innovatieve metalen, aluminium, textiel- en houten plafonds. 

DERAKO & HUNTER DOUGLAS  IN VERSCHILLENDE UITVOERINGEN

Derako plafonds zijn beschikbaar als een Lineair of Grill plafondsysteem en er zijn verschillende uitvoeringen mogelijk. Bij het Lineaire systeem worden de houten latten vlak in het systeem verwerkt. Met het Grill systeem ontstaat een dieptewerking in het plafond. Een Derako plafond neemt u voor een verbeterde de akoestiek en is brandvertragend.

Plafonds van Hunter Douglas zijn duurzaam en slijtvast, en geschikt voor binnen- en buiten. Het lineaire vilten plafond van Hunter Douglas is een ware innovatie; een modulair plafondsysteem met uitmuntende akoestische en visuele eigenschappen.

VOORDELEN HUNTER DOUGLAS EN DERAKO PLAFONDS

Chique uitstraling          Milieuvriendelijk          Verbetering van akoestiek             Mooie afwerking           

VRAAG ONS OM ADVIES

Een Derako plafond, of een plafond van Hunter Douglas is in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Twijfelt u of dit type plafond voldoet aan uw wensen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk advies.

Systeemplafond24.com denkt met u mee

Wij denken in mogelijkheden…Altijd. Geen klus is te gek voor onze gedreven vakmensen. En we houden wel van een beetje uitdaging. Interesse in een nieuw plafond of plafond-renovatie? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

OFFERTE AANVRAGEN

Ontvang binnen 24 uur een offerte.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 2 MB.