Systeemplafond Almere specialist

Systeemplafonds, metal stud wanden en glaswanden: renovatie, afbouw en montage in Almere

Systeemplafond24.com is professioneel bedrijf voor het laten plaatsen  van systeemplafonds in Almere. Wij staan bekend om onze goede service. Meer informatie of een offerte op maat? Telefoon: 038-2022741, E-mail: info@systeemplafond24.com.

Een systeemplafond kunt u door ons laten plaatsen in uw winkel, horeca, school, bioscoop, bedrijfshal, nieuwbouwproject, kantoor,  gemeentehuis etc. Wij plaatsen niet alleen systeemplafonds in Almere, maar ook metal stud plafonds, akoestische plafondeilandenHunter Douglas en Derako plafonds.
Een van de mooie eigenschappen van een systeemplafond is dat ze geen onderhoud vergen en tot wel 20 jaar mee kunnen gaan.

Ook zijn wij expert in het plaatsen van nieuwe (scheidings)wanden, metal stud wanden (gipswanden), luxe wanden en/of glaswanden. Bekijk ons werkgebied.

Systeemplafond Almere inclusief montage?​ 

Om een systeemplafond in uw bedrijf of instelling in Almere te monteren wordt eerst de hoogte bepaald en uitgezet met een geijkte lazer. Op de lazerlijn worden schaduwlatten bevestigd, en hierop wordt de hoeklijn gemonteerd. Vervolgens worden er ophangpunten gemaakt in het bouwplafond. Het soort ophangsysteem hangt af van het materiaal van het bouwplafond.

Zodra de hoofdprofielen en de tussenstukken geplaatst zijn is het systeem klaar om de plafondplaten erin te leggen.

Voor uw nieuwe plafond in Almere kunt u kiezen uit eindeloos veel afmetingen en kleuren. De standaardmaten die het vaakst voorkomen zijn 600 x 600 mm en 1200 x 600 mm. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden binnen uw Almeerse bedrijf of (zorg)instelling.

systeemplafond Almere

Luxe zwart systeemplafond door Systeemplafond24.com

VOORDELEN Systeemplafonds en -wanden

Een systeemplafond in Almere via Totaalplafond biedt vele voordelen:

   Isolerend (bespaar op de energiekosten)

  Geluidsabsorberend

  Wegwerken van kabels

  Beschadigde delen eenvoudig te vervangen

  Verlichting kan eenvoudig en op elke plek geplaatst worden

  Snel resultaat

Akoestiek en isolatie

Systeemplafonds en systeemwanden hebben een isolerende functie, waardoor de warmte beter wordt vastgehouden in de winter en de koelte in de zomer. Dit draagt bij aan energiebesparing en vermindert de energiekosten. Een van de voornaamste voordelen is het vermogen om geluid te absorberen. Dit draagt bij aan een betere akoestiek in een ruimte, voor minder storende geluiden en een fijne werkomgeving.

Ook kun je met dit type plafond en wand goed kabels en leidingen wegwerken. Dit zorgt niet alleen voor een opgeruimde uitstraling, maar maakt ook voor eenvoudig onderhoud en eventuele aanpassingen.

Indien een deel beschadigd raakt, kunnen individuele panelen gemakkelijk worden vervangen. Dit maakt reparaties snel en goedkoop. Dankzij het modulaire ontwerp is het plaatsen van verlichting eenvoudig en flexibel. Lichtarmaturen kunnen gemakkelijk worden geïntegreerd op elke gewenste locatie, waardoor de verlichting in de ruimte optimaal kan worden aangepast.

De installatie en montage door Systeemplafond24.com is snel en efficiënt, en kan vaak al binnen een dag. Hiermee voorzien we u van een praktische oplossing voor diverse eisen in verschillende omgevingen, van kantoren en supermarkten tot scholen en ziekenhuizen.

Wij plaatsen natuurlijk niet alleen in systeemplafons in Almere, maar ook in Genemuiden, Kampen en IJsselmuidenLelystad etc..

Systeemplafond24.com, uw systeemplafond Almere expert​ 

Voor het vakkundig monteren van uw systeemplafond in Almere, zoals het veelgebruikte zwarte systeemplafond, bent u bij Systeemplafond24.com aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in de renovatie, afbouw en montage van onder andere systeemplafonds en scheidingswanden zoals metal stud en gipswanden. Wij zijn een gespecialiseerd bedrijf en vinden het belangrijk dat afspraken worden nagekomen. Met ons komt u nooit voor verrassingen te staan. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij informeren u graag over een geschikte wand of het beste plafond in Almere.

Systeemplafond24.com denkt met u mee

Wij denken in mogelijkheden…Altijd. Geen klus is te gek voor onze gedreven vakmensen. En we houden wel van een beetje uitdaging. Interesse in een metal stud of systeem plafond? Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

OFFERTE AANVRAGEN

Ontvang binnen 24 uur een offerte.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 2 MB.