Systeemplafond laten plaatsen in Assen

Renovatie, afbouw en montage van systeemplafonds en gipswanden. Direct een offerte of meer weten? Telefoon: 038-2022741, E-mail: info@systeemplafond24.com

Al jaren installeren we met trots systeemplafonds en systeemwanden, ook in Assen. Als onafhankelijk familiebedrijf kunt u er zeker van zijn dat we alles regelen voor uw nieuwe plafond en wanden, van de eerste offerte tot de volledige installatie.

Ons deskundige team is er trots op om kant-en-klare en op maat gemaakte oplossingen te bieden. Systeemplafond24.com is een toonaangevend bedrijf, niet alleen lokaal in Assen, maar ook landelijk. Ook zijn we specialisten in het plaatsen van nieuwe systeemwanden, metal-stud wanden, luxe wanden en of glaswanden.

Systeemplafond monteren in Assen

Om het systeemplafond bij uw bedrijf in Assen te monteren wordt eerst de hoogte bepaald (en uitgezet) met een geijkte lazer. Op de lazerlijn worden schaduw latten bevestigd en wordt de hoeklijn gemonteerd. Daarna worden er ophangpunten gemaakt in het bouwplafond. Het type ophangsysteem hangt af van het materiaal van het bouwplafond. Aan deze ophangpunten komt weer ophangdraad waaraan de hoofdprofielen worden gehangen. Tussen deze hoofdprofielen worden profielen geplaatst en kunnen de plafondplaten er in.

U kunt kiezen uit eindeloos veel afmetingen en kleuren. Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle mogelijkheden voor uw bedrijf of instelling.

DE VOORDELEN VAN EEN Systeemplafond

Een systeemplafond in Assen laten monteren door Totaalplafond biedt vele voordelen:

   Isolerend (bespaar op de energiekosten)

  Geluidsabsorberend

  Wegwerken van kabels

  Beschadigde plafonddelen eenvoudig te vervangen

  Verlichting kan eenvoudig en op elke plek geplaatst worden

  Snel resultaat

Systeemplafond24.com, uw systeemplafond-specialist in Assen

Voor het beste systeemplafond bent u bij Systeemplafond24.com aan het juiste adres. Ons bedrijf is gevestigd in Kampen, maar we hebben een groot aantal tevreden klanten in Assen.

Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het renoveren, afbouwen en monteren van onder andere systeemplafondplaten, metal stud plafonds en gipswanden. Wij zijn een betrouwbaar bedrijf en vinden het belangrijk dat afspraken worden nagekomen. Met ons staat u nooit voor verrassingen. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.

Wij plaatsen uiteraard niet alleen in systeemplafons in Assen, maar ook in Lelystad Genemuiden, Kampen en IJsselmuidenAlmere etc..

 

Redenen om een systeemplafond laten plaatsen

Ruimte Redenen voor Systeemplafonds
Kantoren Flexibiliteit, geluidsabsorptie, integratie van verlichting en apparatuur
Winkels Verlichtingsintegratie, esthetische verbetering van ruimte
Scholen Geluidsabsorptie, brandwerendheid, aanpasbaarheid
Ziekenhuizen en Zorginstellingen Hygiëne, akoestische prestaties, toegang tot technische installaties
Horecagelegenheden Akoestiek, verlichtingsintegratie, sfeercreatie
Industriële en Commerciële Faciliteiten Brandwerendheid, geluidsabsorptie, integratie van verlichting en ventilatie

 

Totaalplafond denkt met u mee

Wij denken in mogelijkheden…Altijd. Geen klus is te gek voor onze gedreven vakmensen. En we houden wel van een beetje uitdaging. Interesse in een nieuw plafond of nieuwe (scheidings)wand? Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

OFFERTE AANVRAGEN

Ontvang binnen 24 uur een offerte.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 2 MB.