Systeemplafond plaatsen in Emmeloord

Renovatie, afbouw en montage van systeemplafonds door Systeemplafond24.com

Een nieuw systeemplafond in Emmeloord voor uw bedrijf of instelling? Ook in Emmeloord monteren wij systeemplafonds, metal-stud plafondsplafondeilanden, lamellen en nog veel meer soorten plafonds. Ook kunt u bij ons terecht voor het plaatsen van nieuwe scheidingwanden, metal-stud wanden en glaswanden.

Een nieuw systeemplafond nodig in Emmeloord?

Om uw nieuwe systeemplafond in Emmeloord te plaatsen, of de renovatie ervan, wordt eerst de hoogte bepaald. Op de lazerlijn worden de schaduw latten bevestigd, en hierop wordt de hoeklijn gemonteerd. Vervolgens worden er ophangpunten gemaakt. Aan deze ophangpunten komt dan ophangdraad waaraan de hoofdprofielen worden bevestigd. Tussen deze profielen worden de tussenstukken geplaatst. Hierna is het systeem klaar om de platen te leggen.

U kunt kiezen uit een enorm aantal aantal afmetingen en kleuren. Standaardmaten die vaak voorkomen zijn 600 x 600 mm en 1200 x 600mm. Bij interesse kunt u contact opnemen via onderstaand formulier.

DE VOORDELEN

De voordelen van een systeemplafond in Emmeloord laten plaatsen door Totaalplafond op een rijtje:

   Isolerend (bespaar op de energiekosten)

  Geluidsabsorberend

  Wegwerken van kabels

  Beschadigde plafonddelen eenvoudig te vervangen

  Verlichting kan eenvoudig en op elke plek geplaatst worden

  Snel resultaat

Bekijk onze projecten

Systeemplafonds voor
Schotte Verpakkingen

Bekijk project

Plafonds en Wanden voor
het Van Gogh Museum

Bekijk project

Plafonds en wanden voor Flinker

Bekijk project

Waarom een systeemplafond van Systeemplafond24.com in Emmeloord?

Systeemplafond24.com een gespecialiseerd familiebedrijf voor renovatie, afbouw en montage van plafonds en wanden. Bij ons komt u nooit voor verrassingen te staan. Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij adviseren u graag bij uw keuze voor een geschikt systeemplafond.

Ons bedrijf is gevestigd in Kampen, en we verzorgen ook systeemplafonds en -wanden in Emmeloord. Vele klanten gingen u voor. Lees meer over ons werkgebied.

Systeemplafond24.com denkt met u mee

Onze gedreven vakmensen helpen u graag. Interesse in een nieuw plafond? Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden bij u op locatie? Neem dan contact met ons op.

OFFERTE AANVRAGEN

Ontvang binnen 24 uur een offerte.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 2 MB.