SYSTEEMPLAFOND LATEN MONTEREN IN GENEMUIDEN

Een nieuw systeemplafond of -wand in Genemuiden, inclusief montage nodig? Is uw huidige plafond aan vervanging toe, of wilt u een nieuw plafond of gipswand in een nieuwe pand? Systeemplafond24.com helpt met advies op locatie, levering en snelle en vakkundige plaatsing

OPBOUW VAN UW NIEUWE SYSTEEMPLAFOND

U kent vast de traditionele systeemplafonds wel, met losse plafondplaten tussen metalen profielen. De profielen hangen aan het plafond met snelhangers. Hiermee zorgen we voor ruimte tussen de systeemplafond-platen en het (bouwkundig) plafond. In deze ruimte werken we de kabels en leidingen weg. Voor een perfect systeemplafond in Genemuiden bent u bij Systeemplafond24.com aan het juiste adres.  

DE TYPEN PLAFONDS VOOR UW BEDRIJFSRUIMTE IN GENEMUIDEN

Wij kunnen voor uw bedrijf of instelling in Genemuiden drie soorten systeemplafonds monteren: 

Vlak inleg
Een vlak inleg systeemplafond is de goedkoopste optie. Hierbij zijn de metalen plafondprofielen goed zichtbaar. Hierbij heeft u keuze uit verschillende profielbreedtes en kleuren. Bijvoorbeeld een zwart plafondprofiel met witte plafondplaten. De mogelijkheden van een inleg systeemplafond zijn divers.  

Doorzak
Bij een doorzak systeemplafond hangen de plafondplaten iets lager dan het profiel. Dit geeft een mooi diepte-effect in het plafond met meer allure, maar is wel iets prijziger.  

Verdekt uitneembaar
Hierbij zijn de profielen niet meer zichtbaar; de plafondplaten worden over het profiel geschoven en alleen de plafondplaten zijn zichtbaar. Dit is over het algemeen de mooiste, maar ook de meest kostbare oplossing.   

Voor welk plafondsysteem u ook kiest, wij zorgen voor de perfecte montage!  

AFMETINGEN EN KLEUREN

Er is erg veel mogelijk als het gaat om de afmetingen van systeemplafonds. Bij Systeemplafond24.com zien we dat plafondplaten met afmetingen van 600x600x20mm en 1200x600x20mm het meeste worden gekozen. Maar ook andere afmetingen zijn mogelijk, en van vierkant tot rechthoekig. Systeemplafonds zijn ook verkrijgbaar in veel kleuren. Standaard grijs, antraciet en zwart maar ook geel, groen en oranje zijn mogelijk. U kunt zelfs kiezen uit een combinatie van verschillende kleuren (speels effect).    

EISENPAKKET

Bent u op zoek naar een bedrijf voor de montage van een nieuw systeemplafond in Genemuiden, dan zijn er zoals gezegd verschillende mogelijkheden. Door de jaren heen is het aanbod uitgebreid en aangepast aan de eisen van vandaag. De plafondplaten zijn daarbij het belangrijkste omdat ze het meest zichtbaar zijn. Het eisenpakket kan het volgende omvatten: 

  • Hoe belangrijk is de brandwerendheid? 
  • Moeten de plafondplaten goed tegen vocht kunnen? 
  • Welke sfeer moet gecreëerd worden met de platen? 
  • Hoe zit het met akoestiek? 
  • Moeten de platen goed schoongemaakt kunnen worden? 
  • Welke rol speelt licht en lichtreflectie? 


Als wij bij u op locatie langskomen nemen we al deze zaken door. 
 

PRAKTISCH NUT

Een systeemplafond is van groot praktisch nut. De akoestiek van uw ruimte wordt sterk verbeterd, want ze zijn geluiddempend. Ook werkt een dergelijk plafond isolerend waarbij u bespaard op energiekosten. De uitstraling is naast de functionaliteit ook een belangrijke eis.  

Isolerend – bespaar op de energiekosten

Optimaal om kabels weg te werken
Verbetering van akoestiek
Mooie afwerking

Kosten nieuw systeemplafond laten monteren in Genemuiden

De kosten van een systeemplafond varieert zoals u zult begrijpen. Een en ander hangt af van de kwaliteit en specificaties. Systeemplafond24.com kan al een systeemplafond voor u in Genemuiden installeren vanaf € 20,- per vierkante meter.  

Het plaatsen van een systeemplafond

Profielen en plafondplaten die zitten als gegoten, laat dat maar aan ons over. Inmiddels hebben wij een enorm aantal systeemplafondplaten geïnstalleerd op diverse locaties. Wij monteren uw nieuwe systeemplafond snel en vakkundig. Afhankelijk van het oppervlakte is een plafond binnen 1 dag te realiseren.

Wij plaatsen natuurlijk niet alleen in systeemplafons in Genemuiden, maar ook in Emmeloord, Kampen en IJsselmuiden, Lelystad, Almere etc..

Systeemplafond24.com denkt met u mee

Wij denken in mogelijkheden…Altijd. Geen klus is te gek voor onze gedreven vakmensen. En we houden wel van een beetje uitdaging. Interesse in een metal stud plafond? Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

OFFERTE AANVRAGEN

Ontvang binnen 24 uur een offerte.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 2 MB.