Systeemplafond laten plaatsen Kampen

Renovatie, afbouw en montage van systeemplafonds en -wanden in Kampen door Systeemplafond24.com

Wilt u een nieuw systeemplafond laten plaatsen in uw bedrijf of instelling? In Kampen en omgeving monteren wij systeemplafondsmetal-stud plafondsplafondeilanden, lamellen, gipswanden en (glazen)systeemwanden. 

Systeemplafond plaatsen in Kampen, hoe gaan we te werk?

Eerst wordt de hoogte van het nieuwe systeemplafond bepaald en uitgezet met een geijkte lazer. Op de lazerlijn worden schaduw latten bevestigd en wordt de hoeklijn gemonteerd. Daarna worden er ophangpunten gemaakt in het bouwplafond. Het soort ophangsysteem hangt af van het materiaal van het bouwplafond. Aan de ophangpunten komt weer ophangdraad waaraan de hoofdprofielen worden gehangen, en hier tussen worden weer profielen geplaatst (de tussenstukken). Nu is het systeem klaar om de plafondplaten erin te leggen.

De (standaard)maten die het vaakst gebruikt worden zijn 600 x 600 mm en 1200 x 600 mm. Neem vrijblijvend contact op met Systeemplafond24.com voor de mogelijkheden.

De voordelen van een Systeemplafond

Een systeemplafond in Kampen laten monteren door Systeemplafond24.com heeft de volgende voordelen:

   Isolerend (bespaar op de energiekosten)

  Geluidsabsorberend

  Wegwerken van kabels

  Beschadigde delen eenvoudig te vervangen

  Verlichting op elke plek

  Snel resultaat, vaak binnen een dag

projecten

Systeemplafonds voor
Schotte Verpakkingen

Bekijk project

Plafonds en Wanden voor
het Van Gogh Museum

Bekijk project

Plafonds en wanden voor Flinker

Bekijk project

Waarom systeemplafond of (gips)wand in Kampen van Systeemplafond24.com?

Om een wit of zwart systeemplafond in Kampen, of een gipswand (metal stud) te laten monteren bent u bij Systeemplafond24.com aan het juiste adres. Wij zijn een gespecialiseerd familiebedrijf op het gebied van renovatie, afbouw en montage.

Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij kijken graag met u mee naar een geschikt systeemplafond of de beste systeemwand voor uw bedrijf of instelling in Kampen IJsselmuiden, Wilsum en Genemuiden, maar ook in LelystadAlmere, Emmeloord etc..

Vraag gerust naar de mogelijkheden via onze contactpagina of het formulier hieronder!

Systeemplafond24.com denkt met u mee

Wij denken in mogelijkheden, altijd. Geen klus is te gek voor onze gedreven vakmensen. En we houden wel van een beetje uitdaging. Interesse in een metal stud plafond? Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op.

OFFERTE AANVRAGEN

Ontvang binnen 24 uur een offerte.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 2 MB.