Systeemplafond in Lelystad laten plaatsen?

Montage van systeemplafonds en systeemwanden door Systeemplafond24.com

Systeemplafond24.com is een familiebedrijf gespecialiseerd in het monteren van systeemplafonds, ook in Lelystad. Wij plaatsen ze voornamelijk in winkels, (zorg)instellingen en (sport)scholen. Wij monteren niet alleen systeemplafonds. Ook voor uw metal-stud plafondplafondeiland, lamellen, gipswand(en) en glaswanden kunt u bij ons terecht. 

systeemplafond laten plaatsen in Lelystad

Om het systeemplafond te plaatsen wordt eerst de hoogte bepaald en uitgezet met een geijkte lazer. Op de lazerlijn worden schaduw latten bevestigd. Op deze latten wordt de hoeklijn gemonteerd. Vervolgens worden er ophangpunten gemaakt in het bouwplafond. Hieraan komt ophangdraad waaraan de hoofdprofielen worden gehangen. Tussen deze hoofdprofielen worden profielen geplaatst, de tussenstukken. Nu is het systeem klaar voor de plafondplaten.

U kunt kiezen uit eindeloos veel afmetingen en kleuren. De standaardmaten die het vaakst voorkomen zijn 600 x 600 mm en 1200 x 600 mm. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden binnen uw onderneming of instelling.

VOORDELEN Systeemplafond

Een systeemplafond in Lelystad laten monteren door Totaalplafond biedt vele voordelen:

   Isolerend (bespaar op de energiekosten)

  Geluidsabsorberend

  Wegwerken van kabels

  Beschadigde plafonddelen eenvoudig te vervangen

  Verlichting kan eenvoudig en op elke plek geplaatst worden

  Snel resultaat

Systeemplafond24.com, uw specialist voor systeemplafonds en -wanden in Lelystad

Voor het beste systeemplafond in Lelystad, zoals het populaire zwarte systeemplafond, bent u bij Systeemplafond24.com aan het juiste adres. Wij zijn al jarenlang gespecialiseerd in het renoveren, afbouwen en monteren van plafonds en wanden.

Neem contact met ons op of vraag een offerte aan. Wij informeren u graag over een geschikt systeemplafond in Lelystad.

Wij plaatsen natuurlijk niet alleen in systeemplafons in Lelystad, maar ook in Assen, Genemuiden, Kampen en IJsselmuidenAlmere etc..

Systeemplafond24.com denkt met u mee

Wij denken in mogelijkheden…Altijd. Geen klus is te gek voor onze gedreven vakmensen. En we houden wel van een beetje uitdaging. Interesse in een nieuw plafond of gipswand? Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

OFFERTE AANVRAGEN

Ontvang binnen 24 uur een offerte.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 2 MB.