SYSTEEMPLAFOND LATEN PLAATSEN IN MEPPEL

Bent u op zoek naar een bedrijf voor een nieuw systeemplafond voor uw bedrijf of instelling in Meppel? Bij Systeemplafond24.com heeft u de keuze uit verschillende soorten systeemplafonds, inclusief de verlichting

MONTAGE VAN UW SYSTEEMPLAFOND

U kent vast de traditionele systeemplafonds wel met losse  witte of zwarte platen tussen metalen profielen. De profielen hangen aan het plafond met snelhangers en zorgen voor ruimte tussen de systeemplafond-platen en het (bouwkundig) plafond. In deze ruimte kunnen we de kabels en leidingen wegwerken voor een net geheel.

Voor een mooi nieuw systeemplafond in Meppel bent u bij de professionals van Systeemplafond24.com aan het juiste adres.  

systeemplafond Meppel

DRIE SOORTEN PLAFONDSYSTEMEN

Wij kunnen voor uw bedrijf in Genemuiden drie typen systeemplafonds monteren: 

Vlak inleg systeemplafond
Een vlak inleg systeemplafond is de goedkoopste optie. Hierbij zijn de metalen plafondprofielen goed zichtbaar. Hierbij heeft u keuze uit verschillende profielbreedtes en kleuren. Bijvoorbeeld een zwart plafondprofiel met witte plafondplaten. De mogelijkheden van een inleg systeemplafond zijn divers.    

Doorzak systeemplafond
Bij een doorzak systeemplafond hangen de plafondplaten iets lager dan het profiel. Dit geeft een mooi diepte-effect in het plafond met meer allure, maar is wel iets prijziger.  

Verdekt uitneembaar systeemplafond
Hierbij zijn de profielen niet meer zichtbaar; de plafondplaten worden over het profiel geschoven en alleen de plafondplaten zijn zichtbaar. Dit is over het algemeen de mooiste, maar ook de meest kostbare oplossing.   

Voor welk systeemplafond u ook kiest, wij zorgen voor een perfecte montage!  

PLAFONDPLATEN IN VERSCHILLENDE AFMETINGEN EN KLEUREN

Er is veel mogelijk als het gaat om de afmetingen van uw nieuwe systeemplafond. We zien dat plafondplaten met afmetingen van 600x600x20mm en 1200x600x20mm doorgaans het meeste gekozen worden.

Ook zijn ze verkrijgbaar in diverse kleuren. Denk bijvoorbeeld aan de kleuren grijs, antraciet en zwart. Maar ook kleuren zoals geel, groen en oranje zijn mogelijk, of een combiantie ervan.    

EISENPAKKET PLAFONDPLATEN

Door de jaren heen is het aanbod uitgebreid en aangepast aan de eisen van de huidige tijd. De plafondplaten zijn daarbij het belangrijkste, deze zijn het meest zichtbaar. Het eisenpakket voor uw bedrijf in Meppel kan het volgende omvatten:  

  • Hoe belangrijk is de brandwerendheid? 
  • Moeten de plafondplaten goed tegen vocht kunnen? 
  • Welke sfeer moet gecreëerd worden met de platen? 
  • Hoe zit het met akoestiek? 
  • Is het belangrijk dat de platen goed schoon te houden zijn? 
  • Welke rol speelt lichtreflectie? 


Als wij bij u op bezoek komen nemen we al deze zaken door. 
 

SYSTEEMPLAFOND MEPPEL – PRAKTISCH EN NUTTIG

Een systeemplafond is van groot praktisch nut, want hiermee wordt de akoestiek van uw ruimte sterk verbeterd (geluiddempend). Ook werkt een systeemplafond isolerend zodat u bespaard op energiekosten. De uitstraling van de plafondplaten en de profielen is dan naast de functionaliteit ook een belangrijke eis.  

Isolerend – bespaar op de energiekosten

Optimaal om kabels weg te werken
Verbetering van akoestiek
Mooie afwerking

Kosten systeemplafond MEPPEL, INCLUSIEF PLAATSING

De kosten van een systeemplafond varieert zoals u zult begrijpen. Een en ander hangt af van de kwaliteit en specificaties. Totaalplafond kan al een systeemplafond voor u in Meppel installeren vanaf € 20,- per vierkante meter.  

MONTAGE

Profielen en plafondplaten die zitten als gegoten, laat dat maar aan ons over. Inmiddels hebben wij een enorm aantal systeemplafonds geïnstalleerd op diverse locaties. Systeemplafond24.com plaatst uw nieuwe systeemplafond snel en vakkundig en meestal binnen een dag.

Wij plaatsen natuurlijk niet alleen in systeemplafonds in Meppel, maar ook bijvoorbeeld in Genemuiden, Emmeloord, Kampen en IJsselmuiden, Lelystad, Almere etc..

SYSTEEMPLAFOND KOPEN?

Wilt u een systeemplafond kopen? Systeemplafond24.com staat voor u klaar! Met ruime keuze uit verschillende soorten plafonds en wanden inclusief montage. We werken met eigen vakmensen die goed werk afleveren. Het resultaat; een systeemplafond waar u jaren plezier van heeft! Wij vertellen u er graag meer over.

Wij leveren mooi werk af. Altijd!

Systeemplafond24.com denkt met u mee

Wij denken in mogelijkheden…Altijd. Geen klus is te gek voor onze gedreven vakmensen. En we houden wel van een beetje uitdaging. Interesse in een metal stud plafond? Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

OFFERTE AANVRAGEN

Ontvang binnen 24 uur een offerte.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 2 MB.