WAAR WERKEN WIJ?

Een goed geplaatst plafond zorgt voor een fijne werkomgeving vanwege de verbeterde akoestiek, isolatie en het wegwerken van de kabels en leidingen bij u op kantoor, in uw winkel, instelling of bedrijfshal. Ook u kunt gebruik maken van onze diensten, waar u ook woont. 

PROFESSIONELE MONTAGE VAN UW NIEUWE SYSTEEMPLAFOND!

Wij zijn gespecialiseerd in de montage van alle soorten systeemplafonds, zoals traditionele systeemplafonds, de chique zwarte systeemplafonds en metal stud plafonds. Maar ook plaatsen wij plafondeilanden,  houten Derako plafonds en verlichting.

Onze plafond-experts werkten dit jaar uiteraard in onze thuisbasis Kampen, maar ook in Heerenveen, Wolvega, Drachten, Sneek, Joure, Lemmer, Emmeloord, Meppel, Hoogeveen, Hardenberg, Coevorden, Ommen, Zwolle, Hattem, Urk, Lelystad, Almere, Assen, Harderwijk, Elburg, Nunspeet, Barneveld, Apeldoorn, Deventer, Zutphen, Lochem, Doetinchem, Arnhem, Ede, Veenendaal, Huizen, Naarden, Weesp, Almere, Dronten, Biddinghuizen en Zeewolde.

Neem contact met ons op zodat een van onze adviseurs bij u op locatie kan komen om vrijblijvend de mogelijkheden en wensen te bespreken. Hierna krijgt u van ons een maatwerk plan en een scherpe offerte.

VOORDELEN SYSTEEMPLAFOND DOOR Systeemplafond24.com KAMPEN

   Isolerend – bespaar op de energiekosten

  Geluidsabsorberend

  Wegwerken van kabels

  Beschadigde plafonddelen eenvoudig te vervangen

  Verlichting op elke gewenste plek

  Snel resultaat

Wij zijn zeer tevreden met ons nieuwe Plafonds. Ook de service en zeer vakbekwaam personeel. Een aanrader.

– Billy Nolten

Mooi plafond en het was snel geregeld!

– Noëlle Smid

Zeer deskundig bedrijf op het gebied van systeemplafonds.

– Mike Segveld

Absolute vakmannen. Bedankt voor de montage van de systeemplafonds in ons kantoor. Binnen een paar uur zag de ruimte er weer netjes en fris uit. Aanrader!

– Timo Leene

TRADITIONEEL SYSTEEMPLAFOND

Deze is herkenbaar aan de vierkante of langwerpige vorm van de platen en de profielen. U vindt ze in menig kantoorpand of winkelruimte. Losse platen zijn hierbij gemakkelijk te vervangen bij schade. 

ZWART SYSTEEM PLAFOND 

Chique, stijlvol en opvallend; een zwart systeemplafond. Zwarte systeemplafonds worden vaak gekozen door horecagelegenheden, maar ook in winkels zien we deze zwarte plafonds steeds meer terug. Een zwart systeemplafond heeft alle voordelen van een traditioneel systeemplafond, maar zorgt voor een heel andere sfeer.

METAL STUD PLAFOND

Naadloos, vlak en verlaagd…Dat zijn metal studs plafonds. Het is een eenvoudige plafondmethode, die los van het bestaande plafond en op elke hoogte gemonteerd kan worden.

PLAFONDEILAND

Plafondeilanden worden vaak gemonteerd voor het verbeteren van de akoestiek. Een praktische oplossing, met een minimalistische uitstraling. Een plafondeiland “zweeft” in de ruimte en kan geplaatst worden in verschillende vormen.

VERLICHTING

Een plafon inclusief verlichtingsplan is ook mogelijk bij Totaalplafond. Er zijn verschillende manieren om systeemplafond verlichting te realiseren met LED-panelen, inbouwspots of losse armaturen.

HUNTER DOUGLAS / DERAKO PLAFOND

Een Hunter Douglas plafond van vilt geeft een chique sfeer en is geluiddempend. Derako plafonds zijn massief houten plafonds. De houten lamellen worden onzichtbaar bevestigd en geven de ruimte een unieke natuurlijke uitstraling. Verschillende uitvoeringen zijn mogelijk.

PLAFONDEILAND

Plafondeilanden worden veelal geplaatst voor het verbeteren van de akoestiek. Een praktische oplossing, met een minimalistische uitstraling. Een plafondeiland lijkt te zweven in de ruimte en bestaat in verschillende vormen.

SYSTEEMPLAFOND VERLICHTING

Een plafonplan inclusief verlichtingsplan? Ook dat is mogelijk bij Totaalplafond. De juiste verlichting is van belang om werkzaamheden optimaal uit te voeren. Er zijn verschillende manieren om systeemplafond verlichting aan te brengen. Door LED-panelen, inbouwspots of losse armaturen te gebruiken.

HUNTER DOUGLAS / DERAKO PLAFOND

Een vilten Hunter Douglas plafond geeft een chique sfeer én werkt geluiddempend. Derako plafonds zijn massief houten plafonds. De houten lamellen, die onzichtbaar bevestigd worden, geven de ruimte een unieke en natuurlijke uitstraling. Bij beide soorten plafonds zijn verschillende uitvoeringen mogelijk.

Systeemplafond24.com denkt met u mee

Wij denken in mogelijkheden…Altijd. Geen klus is te gek voor onze gedreven vakmensen. En we houden wel van een beetje uitdaging. Interesse in een metal stud plafond? Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

OFFERTE AANVRAGEN

Ontvang binnen 24 uur een offerte.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 2 MB.