TRADITIONELE SYSTEEMPLAFONDS

U heeft een nieuw systeemplafond nodig als vervanging of voor in uw nieuwe pand? Systeemplafond24.com helpt u graag met advies op locatie, en snelle en vakkundige montage.

OPBOUW TRADITIONEEL SYSTEEMPLAFOND

Iedereen kent dit soort systeemplafond wel, waarbij de losse platen tussen de metalen profielen geplaatst worden. Deze profielen hangen aan het bouwkundig plafond met snelhangers. Dit zorgt voor ruimte tussen de platen en het bouwkundig plafond. Deze ruimte is geschikt voor het wegwerken van kabels en leidingen.

Een systeemplafond laten plaatsen draagt bij aan de veiligheid en verbeterd de akoestiek van de ruimte. Onze prefessionele afwerking zorgt voor een frisse en rustige aanblik. 

DRIE SOORTEN PLAFONDSYSTEMEN

Er zijn drie manieren waarop wok uw nieuwe plafond kunnen monteren:

“Vlak-inleg” plafond

Vlak inleg is de voordeligste optie van de drie. Hierbij zijn de metalen profielen zichtbaar. U heeft hierbij de keuze uit een aantal verschillende profielbreedtes en u kunt een keuze maken uit verschillende kleuren plafondprofielen. Als voorbeeld is een zwart profiel mooi contrasterend bij witte platen, en zorgen witte profielen in combinatie met witte plafondplaten voor een rustige uitstraling. De mogelijkheden hierbij zijn heel divers.

“Doorzak” systeemplafond

Bij een doorzak-systeemplafond hangen de plafondplaten iets lager dan het profiel. Ze lijken door het profiel heen te zakken, wat zorgt voor een mooi diepte-effect. Dit type heeft door de verzakte plafondplaten net wat meer allure dan het inleg systeem, maar is wel iets duurder.  

“Verdekt uitneembaar” plafond

Bij een verdekt-plafondsysteem zijn de profielen niet meer zichtbaar. De plafondplaten worden hierbij over het profiel geschoven, en dus zijn alleen de platen zichtbaar. Dit is een erg mooie maar ook de meest kostbare oplossing.

Voor welk systeemplafond u ook kiest, of welke combinatie u ook maakt, wij zorgen voor een perfecte plaatsing!

PLAFONDPLATEN AFMETINGEN EN KLEUREN

We zien bij onze opdrachtgevers dat plafondplaten met afmetingen van 600 x 600 x 20mm en 1200 x 600 x 20mm het meeste gekozen worden. Maar ook andere afmetingen zijn wel degelijk mogelijk, en van vierkant tot rechthoek.

Ook zijn ze verkrijgbaar in een groot aantal kleuren zoals grijs, antraciet en zwart, maar ook geel, groen en oranje is mogelijk. U kunt zelfs kiezen uit een combinatie van verschillende kleuren voor een speels effect.

EISENPAKKET

De laatste jaren is ons aanbod uitgebreid en aangepast aan de eisen van de huidige tijd. De plafondplaten nemen misschien wel de belangrijkste rol is als het gaat om de keuze. Deze zijn immers het meest in het zicht. Het eisenpakket van een systeemplafond kan bestaan uit:

  • Is de brandwerendheid van belang?
  • Moeten het plafond goed tegen vocht kunnen? 
  • Welke sfeer heeft u voor ogen? 
  • Hoe zit het met akoestiek en spraak-verstaanbaarheid? 
  • Is het schoonhouden van de platen belangrijk? 
  • Speelt lichtreflectie een rol?

Wanneer wij bij u op locatie komen bepreken we deze aandachtspunten.  

SYSTEEMPLAFOND ZIJN PRAKTISCH

Een systeemplafond is van groot praktisch nut. De akoestiek van een ruimte sterk verbeterd en het werkt isolerend. Met een goed geinstalleerd systeemplafond bespaart u op uw energiekosten. 

  Isolerend – bespaar op energiekosten

  Optimaal om kabels weg te werken

  Verbetering van akoestiek

  Mooie afwerking

WAT KOST EEN NIEUW SYSTEEMPLAFOND?

De kosten hangen bijvoorbeeld af van de kwaliteit en specificaties waaraan plafondplaten moeten voldoen. Denk hierbij aan de kantafwerking, tegelformaat, paneeldikte, vorm, kleur, intallatiemethode, toepassingsgebied, kamertype, geluidsabsorptie, brandreactie en overige eigenschappen.

Bij Systeemplafond24.com uit Kampen kunt u al een nieuw systeemplafond laten plaatsen vanaf € 20,- per vierkante meter.

MONTAGE

Een systeemplafond laten plaatsen kunt u gerust aan ons overlaten. Inmiddels hebben wij vele kilometers plafonds geïnstalleerd, in verschillende ruimtes en op verschillende hoogtes. De experts van Systeemplafond24.com, onderdeel van Totaalplafond B.V., monteren uw nieuwe plafond snel en vakkundig, en afhankelijk van het oppervlakte meestal binnen 1 dag.

EEN NIEUW SYSTEEMPLAFOND LATEN PLAATSEN?

Wij staan voor u klaar met een ruime keuze uit verschillende soorten systeemplafonds inclusief montage. We werken met professioneel ingestelde vakmensen, die gewoon goed werk afleveren. U heeft jarenlang plezier van het resultaat en wij vertellen u er graag meer over. 

Totaalplafond denkt met u mee

Wij denken in mogelijkheden…Altijd. Geen klus is te gek voor onze gedreven vakmensen. En we houden wel van een beetje uitdaging. Interesse in een plafondsyteem? Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

OFFERTE AANVRAGEN

Ontvang binnen 24 uur een offerte.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 2 MB.