LUXE SYSTEEMWANDEN

Bijna alles is mogelijk bij het plaatsen van luxe systeemwanden. Luxe systeemwanden onderscheiden zich door de verscheidenheid aan combinaties en uitvoeringen. Het is een systeem dat snel opgebouwd kan worden in kantoor- en praktijkruimtes, waardoor de nieuwe ruimtes ook snel in gebruik genomen kunnen worden.

MOGELIJKHEDEN

Uitbreiden of verplaatsen is geen enkel probleem met onze luxe wanden. Wissel bijvoorbeeld metal stud wanden af met verschillende glas- en deurelementen. Dit systeem is geheel naar wens op te bouwen.

Ook kan uw bedrijfsnaam of logo op het glas aan worden gebracht, en kunt u kiezen voor geïntegreerde lamellen of jaloezieën.

Of wat te denken van gipspanelen voorzien van vinylbehang, houten panelen of aluminium elementen?

ALUMINIUM KADERS

De luxe systeemwanden bestaan uit een licht aluminium profiel of kaderwerk, waarbij de gesloten aluminium wanden zijn voorzien van goede isolatie. De glazen systeemwanden zijn opgebouwd met een aluminium kaderwerk en glas (enkel of dubbel). De profielen van de raamkozijnen zijn verkrijgbaar in elke kleur van standaard wit en zwart, tot lichtgrijs, rood en paars.  

HET BESTE ADVIES

De luxe wandsystemen hebben – mede dankzij de aluminium profielen – een robuust uiterlijk en blinken uit in veelzijdigheid. Daarom kunnen deze wanden in diverse ruimtes toegepast worden. Ze geven de ruimte karakter, zorgen voor privacy en een scheiding in werkruimtes.

Wij vertellen u graag meer over demogelijkheden voor uw bedrijf of instelling. We komen graag bij u op locatie om de ruimte te beoordelen voor het beste advies.  

Totaalplafond denkt met u mee

Wij denken in mogelijkheden…Altijd. Geen klus is te gek voor onze gedreven vakmensen. En we houden wel van een beetje uitdaging. Interesse in een nieuwe wand of plafond? Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

OFFERTE AANVRAGEN

Ontvang binnen 24 uur een offerte.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 2 MB.