WANDEN LATEN PLAATSEN

Een nieuwe wand nodig in uw bedrijf of intelling? Schakel Systeemplafond24.com in voor metal stud wanden, glazen wanden en luxe systeemwanden. We kunnen ze voor u op verschillende manieren afwerken.

WANDEN MET EEN PERFECTE AFWERKING  

Een nieuwe wand laten plaatsen zorgt op een eenvoudig manier voor extra ruimte. U wilt extra privacy, een aparte vergaderruimte of een nettere uitstraling in een grote kantoortuin, showroom, praktijkruimte of fabriekshal? Wij plaatsen verschillende soorten wanden, wij werken snel en we zorgen altijd voor een nette en professionele afwerking. Voorafgaand bezoeken we uw locatie en één van de specialisten van Systeemplafond24.com beoordeelt de ruimte en geeft advies over de mogelijkheden.

VOORDELEN VAN NIEUWE WANDEN DOOR SYSTEEMPLAFOND24.COM

   Meer privacy

  Isolerende werking (geluid en temperatuur)

  Snelle montage, vaak binnen 1 dag

  Geschikt voor elke ruimte

Super professioneel bedrijf. De communicatie was erg duidelijk en vlot. Deze jongens leveren echt Vakwerk!

– Bia Bello

Professionele betrouwbare medewerkers en vakbekwaam. Aanrader

– Pieter Cornelissen

SYSTEEMWAND VAN GLAS

Een luxe, open uitstraling met glazen systeemwanden wordt veel gekozen in kantoorruimtes. Door het plaatsen van glazen kantoorwanden ontstaan eenvoudig extra ruimtes, maar blijft de ‘openheid’ van het kantoor wel behouden.

METAL STUD WAND

Wij plaatsen al jaren metal stud wanden (gipswanden). Ze zijn opgebouwd uit stalen profielen waar de gipsplaten op geschroefd worden. Metal stud wanden isoleren geluid, zijn brandwerend en kunnen goed in vochtige ruimtes geplaatst worden.

SYSTEEMWAND (LUXE)

Een luxe systeemwand is een systeemwand met een groot aantal mogelijkheden. U kunt hierbij verschillende typen wanden met elkaar combineren. Luxe systeemwanden zijn snel te plaatsen, uitbreidbaar én eenvoudig te verplaatsen.

Totaalplafond denkt met u mee

Wij denken in mogelijkheden…Altijd. Geen klus is te gek voor onze gedreven vakmensen. En we houden wel van een beetje uitdaging. Interesse in een nieuwe wand of plafond? Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

OFFERTE AANVRAGEN

Ontvang binnen 24 uur een offerte.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 2 MB.