ZWART SYSTEEMPLAFOND

Een zwart systeemplafond zorgt voor een chique uitstraling van uw bedrijfsruimte. Uitermate geschikt voor uw horecagelegenheid, kantoorpand of winkel.

WAAROM EEN ZWART SYSTEEMPLAFOND?

 De redenen om te kiezen voor een zwart systeemplafond omdat een donker plafond: 

  • Weinig licht reflecteert. 
  • Minder afleidt (bioscoop, auditorium etc.). 
  • Lager doet lijken, waardoor de ruimte kleiner en knusser aandoet; 
  • Een stijlvolle, intieme uitstraling heeft.  
  • Voor contrast zorgt waardoor meubels en objecten meer opvallen. 

MONTAGE EN VERLICHTING ZWART PLAFOND

Een zwart systeemplafond kan op verschillende manieren geplaatst worden. Net zoals bij een traditioneel systeemplafond kunt u kiezen voor een inleg-, doorzak-, of verdekt uitneembaar plafond. Bij een inleg plafond zijn de profielen zichtbaar, en heeft u de keuze uit verschillende profielbreedtes. Bij een doorzak plafond zijn de profielen meer verzonken, terwijl bij een verdekt plafond de profielen niet zichtbaar zijn. Tevens heeft u de keuze uit diverse afmetingen zwarte plafondplaten. 

Ook hierbij is systeemplafond verlichting mogelijk op verschillende manieren. Denk hierbij aan dimbare spots of LED-panelen (met een zwarte rand) die één geheel vormen met het plafond. Wij informeren u er graag over. 

VOORDELEN ZWART SYSTEEMPLAFOND

Stijlvolle uitstraling            Weinig reflectie van licht            Verbetering van akoestiek             Mooie afwerking           

ADVIES OP MAAT

De montage van een nieuw plafond is belangrijk voor de uitstraling van uw ruimte. Het is daarom van belang om de juiste keuze te maken. Om u goed te adviseren komen we altijd eerst bij u op locatie om de ruimte te inspecteren en en de mogelijkheden te bepreken. 

Systeemplafond24.com levert en plaatst meerdere soorten plafonds voor de zakelijke markt. Wij kunnen elke ruimte voorzien van een nieuwe plafond, metal stud en/of glazen systeemwanden. Opgericht in 2016 in Kampen zijn we inmiddels een waar begrip in Nederland. Wij hebben een eigen team monteurs.

Totaalplafond denkt met u mee

Wij denken in mogelijkheden…Altijd. Geen klus is te gek voor onze gedreven vakmensen. En we houden wel van een beetje uitdaging. Interesse in een systeem- of metal stud plafond? Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

OFFERTE AANVRAGEN

Ontvang binnen 24 uur een offerte.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 2 MB.