AKOESTISCH PLAFONDEILAND

Een akoestische plafondeiland bestaat uit vrijhangende plafondplaten of -elementen die het geluid in een ruimte goed absorberen. Nagalm en slechte spraakverstaanbaarheid zijn hiermee verleden tijd, en het geeft sfeer aan uw ruimte. Vraag vrijblijvend een offerte inclusief de montage.

AKOESTIEK VERBETEREN MET EEN PLAFONDEILAND

Akoestische plafondeilanden zijn een meerwaarde in elke bedrijfsruimte. De industriële look van uw kantoor, instelling of winkel behouden, maar ook akoestiek wel verbeteren? Een akoestisch plafondeiland is dan de juiste oplossing. Het plafondeiland lijkt te zweven onder het plafond, waardoor de ruimte kleiner lijkt. Ze kunnen in elke ruimte gemonteerd worden, mits het plafond niet te laag is. Bij een te laag plafond is het beter om te kiezen voor een ander type systeemplafond.

VERSCHILLENDE KLEUREN EN VORMEN

Akoestische plafondeilanden hoeven niet vierkant, rond of ovaal te zijn. Ze zijn uitvoerbaar in verschillende vormen én kleuren! Passend bij de ruimte of uitstraling van de organisatie kan het ook uitgevoerd worden in een uniek ontwerp. 

U kunt kiezen voor verschillende plafondeilanden die elkaar overlappen, geometrische vormen of organische vormen. Laat één groot plafondeiland monteren, of ga voor meerdere kleine plafondeilanden.

Een plafondeiland kan in elke gewenste kleur geplaatst worden, volledig afgestemd op het interieur. Een wit of grijs plafondeiland is onopvallender aanwezig, gekleurde plafondeilanden zijn eyecatchers. 

VOORDELEN PLAFONDEILAND

Verschillende toepassingen mogelijk            Sfeervol           Verbetering van akoestiek            Mooie afwerking          

AKOESTISCH PLAFONDEILAND MET VERLICHTING

Ook de verlichting is bepalend voor een ruimte. Bij de verlichting van een binnenruimte heeft daglicht LED-verlichting de voorkeur. Een plafondeiland met verlichting kunnen we op meerdere manieren plaatsen. Zo kunt u kiezen voor inbouwverlichting, maar ook voor opbouwspots en railsystemen met verlichting.

EEN COMFORTABELE RUIMTE

Akoestische plafondeilanden absorberen en reduceren geluid. Het functionele geluid dat gemaakt wordt klinkt helderder en duidelijker, waardoor het eenvoudigers is om met elkaar te praten en te verstaan.

Het geluidsabsorberende effect hangt af van verschillende factoren:

  • De afmetingen van de ruimte;
  • De positie en hoogte van het plafondeiland;
  • De materiaalkeuze.

Het is daarom belangrijk om de ruimte goed in kaart te brengen. Op basis van deze specificaties kiezen we samen met u voor de meest effectieve oplossing. 

AKOESTISCH PLAFONDEILAND MET SNELE INSTALLATIE

Een akoestisch plafondeiland is relatief eenvoudig en snel te installeren. De benodigde tijd die uiteindelijk nodig is, is volledig afhankelijk van het aantal plafondeilanden en de omvang van de ruimte. Meestal lukt het binnen één dag.

Totaalplafond denkt met u mee

Wij denken in mogelijkheden en geen klus is ons te gek. En we houden wel van een beetje uitdaging. Interesse in een nieuw plafond, plafondeiland of wand? Neem contact met ons op. We helpen u graag verder!

OFFERTE AANVRAGEN

Ontvang binnen 24 uur een offerte.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 2 MB.