SYSTEEMPLAFONDS

Een perfect plafond geeft uw bedrijfsruimte een fijne uitstraling. Het verbetert de akoestiek, isoleert en zorgt ervoor dat bekabeling mooi weggewerkt is. Op zoek naar de mogelijkheden van een nieuw plafond voor uw kantoor, winkelpand, (sport)school, zorginstelling of bedrijfshal? systeemplafond24.com installeert verschillende soorten systeemplafonds door heel Nederland, meestal binnen 1 dag.

VAKKUNDIGE MONTAGE VAN UW SYSTEEMPLAFOND

Syateemplafond24.com is gespecialiseerd in de montage van diverse soorten systeemplafonds voor bedrijven en instellingen. Denk daarbij aan aan traditionele systeemplafonds, de chique zwarte systeemplafonds en metal stud plafonds. Maar ook plaatsen wij plafondeilanden, Derako plafonds en verlichting

Vooraf komt één van onze adviseurs bij u op locatie om de mogelijkheden en uw wensen door te nemen. Daarna volgt een maatwerk projectplan.

VOORDELEN VAN ONZE SYSTEEMPLAFONDS

Isolerend (energiekosten)

Geluidsabsorberend

Kabelmanagement

Eenvoudige reparatie of vervanging plafonddelen bij beschadiging

Verlichting op elke plek denkbaar

Minimale overlast en snel klaar

Wij zijn erg tevreden met ons nieuwe plafond. Goede service en zeer vakbekwaam personeel, aanrader!

– Billy Nolten

Heel mooi plafond en het was snel klaar!

– Noëlle Smid

Deskundig bedrijf voor systeemplafonds en glazen wanden.

– Mike Segveld

Echte vakmannen. Bedankt voor de montage in ons kantoor. Binnen no-time zag de kantoorruimte er weer netjes uit!

– Timo Leene

HET TRADITIONELE SYSTEEMPLAFOND

Traditionele systeemplafonds zijn herkenbaar aan de vierkante of langwerpige platen en profielen. U ziet ze terug in veel kantoren en winkels. Losse platen zijn eenvoudig te vervangen bij schade. Daarnaast heeft dit type systeemplafonds nog een groot aantal voordelen.

ZWART CHIQUE PLAFOND 

Zwarte systeemplafonds zijn chique, stijlvol en opvallend. Ze worden vaak geplaatst in horecagelegenheden, maar ook in veel winkels plaatsen we zwarte plafonds steeds vaker. Een zwart systeemplafond heeft alle voordelen van een traditioneel systeemplafond, maar geeft een heel andere sfeer.

VERLAAGD METAL STUD PLAFOND

Metal studs plafonds zijn naadloos, vlak en verlaagd. Het is een plafondsysteem dat los van het bestaande plafond en op elke hoogte geplaatst wordt.

PLAFONDEILAND

Een plafondeiland wordt over het algemeen geplaatst voor het verbeteren van de akoestiek. Een praktische oplossing, met een minimalistische uitstraling. Een plafondeiland lijkt te zweven in de ruimte en kan bestaan uit verschillende vormen.

VERLICHTING

Een nieuw plafond inclusief verlichting? Ook dat is mogelijk bij Systeemplafond24.com. Door LED-panelen, inbouwspots of losse armaturen te gebruiken zijn er diverse manieren om verlichting aan te brengen.

HUNTER DOUGLAS / DERAKO

Een vilten Hunter Douglas plafond geeft een chique sfeer én is geluiddempend. Derako plafonds zijn van massief hout. De lamellen, die onzichtbaar bevestigd worden, geven de ruimte een unieke en natuurlijke uitstraling. Beide soorten plafonds kunnen we in verschillende uitvoeringen plaatsen.

PLAFONDEILAND

Plafondeilanden worden veelal geplaatst voor het verbeteren van de akoestiek. Een praktische oplossing, met een minimalistische uitstraling. Een plafondeiland lijkt te zweven in de ruimte en bestaat in verschillende vormen.

SYSTEEMPLAFOND VERLICHTING

Een plafonplan inclusief verlichtingsplan? Ook dat is mogelijk bij Totaalplafond. De juiste verlichting is van belang om werkzaamheden optimaal uit te voeren. Er zijn verschillende manieren om systeemplafond verlichting aan te brengen. Door LED-panelen, inbouwspots of losse armaturen te gebruiken.

HUNTER DOUGLAS / DERAKO PLAFOND

Een vilten Hunter Douglas plafond geeft een chique sfeer én werkt geluiddempend. Derako plafonds zijn massief houten plafonds. De houten lamellen, die onzichtbaar bevestigd worden, geven de ruimte een unieke en natuurlijke uitstraling. Bij beide soorten plafonds zijn verschillende uitvoeringen mogelijk.

Totaalplafond denkt met u mee

Wij denken in mogelijkheden…Altijd. Geen klus is te gek voor onze gedreven vakmensen. En we houden wel van een beetje uitdaging. Interesse in een metal stud plafond? Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

OFFERTE AANVRAGEN

Ontvang binnen 24 uur een offerte.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 2 MB.