METAL STUD

Een metal stud plafond is een verlaagd plafond, waarbij de gipsplaten op de profielen vastgezet worden. Een plafond zonder zichtbare naden. Systeemplafond24.com kan deze plafonds relatief eenvoudig en snel bij u plaatsen, omdat de profielen lichtgewicht en eenvoudig op maat te maken zijn. 

EEN METAL STUD PLAFOND VOOR ELKE RUIMTE

Door gebruik te maken van verschillende profielen kunnen Metal stud plafonds in zowel grote als kleine ruimtes gemonteerd worden. 

Daarnaast is het door de profielen mogelijk om zelfs een schuin plafond, of een plafond met gebogen lijnen te realiseren. Dankzij de diverse profielen zijn er verschillende mogelijkheden met een metal stud plafond. In een adviesgesprek bij u op locatie vertellen wij u hier graag meer over.

PROFIELEN, GIPSPLATEN EN AFWERKING

U kunt bij metal stud plafonds een keuze maken uit verschillende gipsplaten. Zo zijn in een vochtige ruimte ander type gipsplaten nodig, dan in een droge ruimte. Voor een strakke afwerking worden de schroefgaten opgevuld en de naden afgewerkt met gaasband. Tenslotte wordt een pleisterlaag aangebracht. De pleisterlaag vormt de basis voor het aanbrengen van latex, wat u ook aan ons kunt overlaten.

hfgybrfysv

DE VOORDELEN VAN EEN METAL STUD PLAFOND

De tussenruimte kan gebruikt worden voor het wegwerken van kabels en leidingen. Daarnaast moeten metal stud plafonds voldoen aan de eisen voo brandveiligheid. En tenslotte verbetert metal stud, net als alle andere plafonds die we plaatsen, de akoestiek in een ruimte aanzienlijk.

Ook interessant: 

Brandvertragend            Optimaal om kabels weg te werken          Verbetering van akoestiek           Mooie en nette (eind)afwerking         

VERLICHTING IN UW MS PLAFOND?

Ook dat is uiteraard mogelijk, en op verschillende manieren. Er zijn diverse soorten verlichting toepasbaar in combinatie met een metal stud plafond. Wij kunnen uw nieuwe plafond voorzien van inbouwverlichting, maar ook andere typen verlichting zijn mogelijk.

Totaalplafond denkt met u mee

Wij denken in mogelijkheden…Altijd. Geen klus is te gek voor onze gedreven vakmensen. En we houden wel van een beetje uitdaging. Interesse in een nieuw plafond? Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

OFFERTE AANVRAGEN

Ontvang binnen 24 uur een offerte.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 2 MB.