VERLICHTING

Goede systeemplafond-verlichting maakt het plafond helemaal af. Bij Systeemplafond24.com Kampen heeft u de keuze uit verschillende soorten verlichting.

SYSTEEMPLAFOND VERLICHTING

Verlichting in ruimtes van bedrijven en instellingen is uiteraard onmisbaar. Systeemplafond verlichting moet zorgen voor meer dan goed zicht alleen. De juiste verlichting draagt ook bij aan de juiste sfeer voor medewerkers en bezoekers. Onder goede systeemplafond verlichting verstaan we verlichting dat licht van buiten zoveel mogelijk nabootst, zoals ledverlichting. En ook daarin heeft u verschillende keuzes. 

VOORDELEN PLAFONDVERLICHTING GELEVERD DOOR SYSTEEMPLAFOND24.COM

Plaatsen wij een systeemplafond dan monteren we bijna altijd direct de verlichting mee.
Logisch ook, want:

De installatie is relatief eenvoudig, en het bestaande plafond hoeft niet gedemonteerd te worden.

De bekabeling wordt netjes weggewerkt in de ruimte boven het systeemplafond.

Systeemplafond verlichting zorgt voor gelijkmatige verlichting in de hele ruimte.

U krijgt energiezuinige led-lampen.

Systeemplafond verlichting is verkrijgbaar in verschillende stijlen en uitvoeringen.

MOGELIJKHEDEN

Systeemplafond24.com verzorgd verschillende soorten verlichting. Wij kunnen uw nieuwe plafond voorzien van inbouwverlichting, maar ook andere soorten verlichting zijn mogelijk. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

SOORTEN SYSTEEMPLAFOND VERLICHTING

Verlichting voor in of bij het systeemplafond is bij ons in verschillende soorten en maten verkrijgbaar. Het moet in de eerste plaats praktisch zijn, maar het kan de ruimte ook de juiste sfeer geven en aansluiten bij de rest van het interieur. Wij installeren regelmatig de volgende soorten verlichting: 

Led-paneel

De populairste systeemplafondverlichting is het led-paneel. De panelen worden tussen de plafondplaten geplaatst, waardoor een rustig geheel met een goede verlichting ontstaat. Een led-paneel kan vierkant zijn of rechthoekig. 

Led downlights inbouw

Hierbij worden kleine inbouwspots in het plafond gemonteerd. Downlights zijn verkrijgbaar in verschillende maten en ontwerpen en zorgen voor een gerichte en heldere verlichting.  

Hanglampen 

Hanglampen worden meestal gekozen voor hun decoratieve en stijlvolle functie. 

Alle soorten verlichting kunnen in combinatie met elkaar gebruikt worden. Het kiezen van de juiste systeemplafond verlichting is afhankelijk van uw wensen. De functie van de ruimte speelt daarbij een rol, maar ook de grootte en het gewenste niveau van verlichting zijn belangrijk. Wij adviseren u hier graag in bij u op locatie. Op basis van ons overleg maken wij een lichtplan.

Installatie door Systeemplafond24.com 

Bij Systeemplafond24.com Kampen zijn een groot aantal verschillende soorten verlichting mogelijk. Wij kunnen uw nieuwe of bestaande plafond voorzien van inbouwverlichting, maar ook andere typen verlichting zijn mogelijk. 

Totaalplafond denkt met u mee

Wij denken in mogelijkheden…Altijd. Geen klus is te gek voor onze gedreven vakmensen. En we houden wel van een  uitdaging. Interesse in een metal stud plafond, systeemplafond of verlichting? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

OFFERTE AANVRAGEN

Ontvang binnen 24 uur een offerte.
Sleep bestanden hierheen of
Toegestane bestandstypen: jpg, gif, png, pdf, jpeg, Max. bestandsgrootte: 2 MB.